top of page
Inbar Alexandrin

עוגיות שיבולת שועל ושוקולד טבעוניות ללא גלוטן

עודכן: 1 באוק׳


מצרכים -

8 תמרים ללא גלעין להשרות במים חמים 5 דקות .

4 כוסות שיבולת שועל ללא גלוטן (להשיג בחנויות טבע )

3 כפות טחינה /חמאת בוטנים

1/4 כוס חלב שקדים

30 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה -

מחממים תנור ל-180 מעלות

מעבירים לקערה את כל המצרכים

מוסיפים חלב

ללוש את כל המצרכים עם הידיים עד לתערובת אחידה או במעבד מזון

לגלגל את הבצק לכדורים -להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה , לחתוך את השוקולד לקוביות קטנות ולנעוץ בעוגיות .

לאפות 8-10 דקות להמתין עד שהעוגיות מזהיבות .

לתת לעוגיות להתקרר, להתקשות מומלץ להגיש עם שבבי קוקוס .

וואוו יצא טעים ממש !שווה את ה- 10 דקות הכנה



262 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comentarios


bottom of page