מצרכים -
8 תמרים ללא גלעין להשרות במים חמים 5 דקות .
4 כוסות שיבולת שועל ללא גלוטן (להשיג בחנויות טבע )
3 כפות טחינה /חמאת בוטנים
1/4 כוס חלב שקדים
30 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה -
מחממים תנור ל-180 מעלות
מעבירים לקערה את כל המצרכים
מוסיפים חלב
ללוש את כל המצרכים עם הידיים עד לתערובת אחידה או במעבד מזון
לגלגל את הבצק לכדורים -להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה , לחתוך את השוקולד לקוביות קטנות ולנעוץ בעוגיות .
לאפות 8-10 דקות להמתין עד שהעוגיות מזהיבות .
לתת לעוגיות להתקרר, להתקשות מומלץ להגיש עם שבבי קוקוס .
וואוו יצא טעים ממש !שווה את ה- 10 דקות הכנה
Comentarios