כל כך פשוטים להכנה,טעימים וקראנצ’יים.
מצרכים:
1 כוס קמח קמח חומוס
1 כוס קוואקר – שיבולת שועל להכנה מהירה
(יש גם ללא גלוטן*)
1/2 כוס שומשום רגיל או מלא
1/4 כוס שומשום שחור או קצח
1/3 כוס גרעיני דלעת
2 כפות זרעי צ'ייה
כף זעתר (לא חובה)
1כפית מלח (במידה ואין מלח בזעתר שהוספתם)
3 כפות שמן זית
כוס מים
אופן הכנה:
▪︎מחממים תנור ל-160 מעלות.
▪︎מניחים בקערה את כל המצרכים, לפי הסדר ברשימת המצרכים, ומערבבים היטב עם כף עד שכל הקמח נטמע בבלילה.
אמורה לצאת בלילה מימית
▪︎ שופכים את הבלילה לתבנית עם נייר אפייה ומשטחים עד שכל הנייר מכוסה בבלילה.
▪︎אופים במשך 30 דקות והופכים את התבנית לצד השני.
▪︎ממשיכים לאפות עוד 30 דקות או עד שהקרקר זהוב.
שימו לב –
חשוב לאפות עד שהקרקר פריך לגמרי.
▪︎ מוציאים, מצננים מעט ושוברים בצורה חופשית לקרקרים.
אם זה לא נשבר מהר ועם רעש של פריכות
פשוט תחזירו לתנור לעוד כמה דקות.
תהנו😚
ענבר
Comments